Nicolas Zangenberg’s blog på Markedsføring

Anbefalinger

Kunderne har ordet:

“Nicolas Zangenberg har sørget for at optimere vores online marketing, så når vi bruger en krone, så tjener vi 20 kroner“.

Karsten Halkjær
Adm. Direktør, Bedst til fest

 

“Nicolas Zangenberg har hjulpet os med at opbygge vores tilstedeværelse på nettet. Han har proaktivt opstillet forslag til aktiviteter og har med succes bistået os med at nytænke og vedligeholde vores online platform. Nicolas tænker 360 grader rundt om websiden således, at målgruppen rammes optimalt. Han har endvidere aflastet os ved at stå for koordineringen med vores online bureau, når diverse websites og bannere m.m. skulle produceres. Nicolas er en skarp sparringspartner, som i særdeleshed er dygtig indenfor online markedsføring”. Nicolas har løftet advokatopgaver.dk fra 100 leads til 1.000 leads om måneden”

Anders Højte
CEO, Nexus Advokater


Danfoss Heat Pump har været fuldt ud tilfreds med Nicolas Zangenberg’s arbejde”

Resultatet talte for sig selv:

  • Adwords-kampagnen har givet over 400 konkrete leads siden starten.
  • En væsentlig forøgelse af besøgsantallet generelt
  • Nicolas Zangenberg præsterede endvidere at mindske klikprisen med 25% takket værende hans unikke viden.

Mike Overgaard
Marketing, Danfoss Heat Pumps

 

Nicolas Zangenberg har været et stærkt aktiv i forbindelse med udvidelsen af vores online forretning. Et aktiv som har udmundet i enorme resultater. Han har vist stor interesse for vores forretning og altid leveret til tiden. Jeg kan kun anbefale Nicolas og håber at kunne gøre forretninger med Nicolas igen i fremtiden. Nicolas har fordoblet omsætningen og forhøjet konverteringsprocenten“.

Steffen Bjerregaard
CEO, Sikkerthjem.dk

 

Hvis du møder en person, som arbejder med deres passion, så er du ikke i tvivl. Hvis muligt, så vælg altid samarbejdspartnere, som arbejder med deres passion, de vil tilføre din virksomhed en unikke resultater. Nicolas Zangenberg er en af disse personer. Nicolas er ekstremt dedikeret til sit arbejde, når han arbejder for dig. Han er den fødte ekspert indenfor online marketing”

Lau Lauersen
CEO, Aircare.dk

 

I’ve worked with Nicolas Zangenberg a number of years and as a business partner he always comes through and finds a solution that is right for you. To sum it up: With Nicolas on a project – you’ll get the job done!

Chris Østergaard
Racquetbooking.com
Er du stadig ikke overbevist kan du se mine videocases her. Er du overbevist? Så udfyld formularen til højre eller ring 7020 4868!