Nicolas Zangenberg’s blog på Markedsføring

Om mig

Jeg er digital marketing ekspert og hedder Nicolas Zangenberg.

Jeg er uddannet Akademiøkonom i Markedsføring & Service.

Siden 1999 har jeg rådgivet virksomheder i digital marketing via mine to firmaer a-better-traffic.com ApS og At-blive-set.dk ApS.

I 2015 etablerede jeg en virksomhed mere REPUTATION PEOPLE ApS, som rådgiver til godt omdømme og fjerner også dårlig omtale.

Jeg føler mig priviligeret over at have kunnet kombinere min passion for digital markedsføring med mit erhverv.

De største nationale og internationale virksomheder har jeg haft æren af at rådgive – også mindre virksomheder har jeg hjulpet frem til gode resultater.

Jeg var blandt de første til at beskæftige mig med søgemaskineoptimering i Danmark, hvor jeg startede i 1999. Indenfor Google AdWords var jeg den første til at rådgive i mediet herhjemme. Har siden da udarbejdet og optimeret mere end 1.500 kampagner.

Jeg har også udviklet “Zangenbergs Succescirkel”, som er en 360° digital proces, som jeg bruger i mit daglige arbejde, når jeg rådgiver mine kunder.

Du kan læse her hvad nogle af kunderne siger!

Jeg er certificeret i begge Google AdWords certificeringer. Fundamental såvel som Advanced.

Jeg blogger jævnligt for Huset Markedsføring. Du kan følge min blog her!

Igennem mine 15 år som rådgiver, har jeg opbygget mig et stort netværk, dette netværk får mine kunder glæde af, når vi indgår et samarbejde.

Hvis du vil lære mere om mig. Kan du gøre det på min personlige side nicolas-zangenberg.dk.

Ønsker du en digital marketing rådgiver med erfaring? Så udfyld formularen eller ring på 7020 4868 – for at høre mere om et givent samarbejde!