Søgemaskineoptimering - Søgeord i titler.

Noget af det vigtigste, som du skal gøre, når du vælger at få lavet en webside, er at sikre dig, at du kan lave individuelle browsertitler.

At placere et eller flere søgeord i titlen, når du søgemaskineoptimerer, kan være forskellen på fiasko og succes. Det er et af søgemaskinens vigtigste punkter sammen med linkpopularitet for at skabe gode placeringer og vurdere relevans.

Mange websideejere vælger derfor at tage alle deres søgeord og placere i titlen, også dem som ikke står på den respektive side. Dette må du absolut ikke gøre. Når Google leverer dens resultatsider (SERP), så er det første du møder titlen, derfor er det enormt vigtigt, at denne er fangende og skaber opmærksomhed, således at brugeren klikker på den.

For at lokke brugeren kan du endvidere i enden af din titel skrive klik her!, læs mere! eller køb nu!

Dine titler skal helst holde sig inden for 75 tegn, da det er det maksimale søgemaskinerne viser på deres resultatside.

Denne side kunne eksempelvis have følgende titel:

“Ekspert giver gratis råd til forbedring af titler – læs mere!”

Nu er det din tur til at eksperimentere lidt med dine titler.

Hvis du på et tidspunkt føler, at det er for stor en mundfuld selv at gøre det, kan du jo altid booke mig til opgaven. Det gør du på følgende e-mailadresse: nicolas@zangenberg.com

Jeg vil løbende komme med yderligere forslag til, hvordan man kan Google-optimere titlerne.Tilmeld dig derfor mit nyhedsbrev til højre.